Op 23 november geeft Excelsior haar jaarlijkse verenigingsconcert. Dit keer staat het concert in het teken van de lichte muziek, met een belangrijke rol voor de trompetsectie.

Wat kun je verwachten? Vanaf 20 uur zullen de jonge leden van Excelsior XS onder leiding van Fenny Haagsma van zich laten horen. Daarna zal Thom Zigterman met Excelsior een gevarieerd programma brengen, zoals je dit van de vereniging gewend bent. Na de pauze gaat het dak er af met een Excelsior zoals je dit nog nooit gehoord hebt. De leden spelen dan een licht repertoire, die vooral kent uit de wereld van de bigband en jazz. Swingend, energiek en bruisend!

Solist van de avond is Herwin Lokken, een beroemde trompettist in de bigband en jazz scene. Hij heeft over de hele wereld concerten gegeven met bekende bigbands. ’s Middags geeft hij een workshop lichte muziek voor trompetten, cornetten en bugels. ’s avonds kun je beluisteren wat zij hebben geleerd.

Het wordt echt een bijzondere avond. Je bent welkom om dit bij te wonen. Het concert is op 23 november, Marne College, Schoolstraat 1, Bolsward. Voor donateurs is het concert gratis!