Home              Bestuur  
Word vrienden op Facebook  Volg ons op Twitter
Optredens

24 november verenigingsconcert Marne College Bolsward, 20.00 uur

23 december, kerstcocnert, kerk Schraard, 15.00 uur

Vaste sponsoren van Excelsior:

Foox Groothander Bergsma 

en DSA Express Noord Friesland, Arum

 

Jeugdorkest XS

Excelsior XS

Onder de vlag van Exclsior Schraard is dit jeugdorkest opgericht, maar heeft inmiddels de functie van een regio orkest gekregen. Kinderen uit de omliggende dorpen en verenigingen (Wons, Witmarsum, Exmorra, Schettens, Burgwerd) sluiten aan om samen muziek te maken.

Na Blazing lessen, AMV of meteen de keus voor een blaasinstrument, kunnen leerlingen na een jaar instromen in Jong XS om te ervaren wat het is om samen in een grotere groep muziek te maken. Na het behalen van het A diploma kunnen de kinderen meespelen bij Excelsior XS.

XS verleent haar medewerking aan donateursconcerten, kerkdiensten, FEMUZA Festivals, Play-Inn, kerstconcerten en verschillende dingen die gedurende het seizoen op hun pad komt.

Naast muziek maken vinden we het heel belangrijk dat nog meer leuke dingen met elkaar doen. Elk jaar gaan we samen kamperen, eten we samen, kijken een film of doen spelletjes.

Dirigent

XS staat onder vakkundige leiding van Fenny Haagsma.

Zin om mee te doen? Neem dan even contact op met Hilde Koopmans, zij kan je alle informatie geven over lessen en hoe het precies in zijn werk gaat. Ze is bereikbaar op 06 47693192.

Copyright 2018 - Excelsior Schraard  
Over ons / De dirigent / Agenda / Fotoboek / Links / Nieuws / Contact KvK-nr: 40001201